BÜLENT SAYLAM

Cine-Bendis’te düzenlenen basın toplantısında konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Keşanlı Oyuncu Burhan Çelik ile İstekler Group Alışveriş Merkezleri A.Ş. Yöneticileri Aydın İstek, Keşan halkını 7 Eylül akşamı gerçekleşecek galaya davet etti.

İLK GALAMIZI KEŞAN’A ALDIK

Senaryosunu Özlem Bölükbaşı’nın yazdığı yönetmenliği Haydar Işık ana castta yani başrolde oynadığı Zifir-i Azap sinema filmi 7 Eylül yurt genelinde ve Azerbeycan’da sinemalarda gösterime gireceğini söyleyen Çelik, “Çekimleri 25 aralıkta Sinop Boyabat’ta çektik. Filmle ilgili kısa bir şeyler paylaşayım ‘Hakan’ karakteri inançsız tutarsız biri kısa yoldan zengin olma hayalinin peşinde farkına varmadan en yakın arkadaşlarının hayatını tehlikeye atma durumu var. Amaçsız tutarsız bir yolculuğa çıkıyorlar. Boyabat kalesine gidiyorlar bir define peşinde Boyabat kalesini bunların mezarı oluyor çok güzel bir film ailece izlenebilecek bir film hayattayken hayatının kıymetini nimetini anlamak lazım ölümden sonrasını düşünmek lazım çok ciddi mesajlar var. Ben Keşanlı bir oyuncu olarak bu filmde yer aldığım için gerçekten çok şanslıyım bunun galası Boyabat’ta yapılacaktı sağ olsun Aydın Bey’le beraber organize ettik. İlk galamızı Keşan’a aldık. İstiyoruz ki Keşan’ın adını daha çok duyuralım. Keşan’a sanatı getirelim sanatçıları getirelim. Keşan’dan sanatçı çıksın, oyuncu çıksın, yazar çıksın temennimiz Keşanlı gençleri bir ileriye taşımak eğitim vermek bunlara örnek olmak Aydın bey bu konuda çok destek verdi Cinebendis’e de geldi filmimiz gerçekten bu Keşan içinde bir fırsattır. İpsala’da enez’de Malkara’da sinema yok ben bütün Keşan halkını 7 Eylül akşamı galamıza bekliyorum bütün oyuncular Keşan’a gelecek. Keşan halkımızı Sinemaya sahip çıksın izlenecek bir film gelip keyifli bir şekilde bu filmi izlesinler.” dedi.

BUNLAR ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR

Keşan Bendis Alışveriş Merkezinde Cine-Bendis’in bölgede çok ciddi anlamda seyirci kitlesi olduğunu ifade eden İstek, “6 salondan oluşan bir sinema salonu biz sosyal ve kültürel anlamda yapılan çalışmaları bundan öncede destekleyeceğimizi hep deklare etmiştik. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalar bu yönde bizim için hep değerli olacaktır. Burhan arkadaşımız bizim çok eskiden beri dostluğumuzun olduğu bir arkadaşımız böyle bir projeye imza atmışlar. Kendilerini tebrik ediyorum. çok güzel bir proje ortaya çıkarmışlar bu çevrilmiş olan ilk filmin galası da yine Keşan’da Cine-Bendis sinemalarında olacak. Oyuncular ve senaryosunu yazan arkadaşlarımız ve yönetmenlerimiz de burada olacaklar. Keşanlılarla bu arkadaşlarımızı buluşturacağız bizde çok mutluyuz gururluyuz. Buradan bir arkadaşımızın Keşan’ın değer verdiği bir arkadaşımızın bu bölgeden çıkıp böyle bir projede yer alması bizleri de memnun ediyor bizde bu yüzden gala da bütün Keşanlıları davet ediyoruz tanıtım olacak söyleşi olacak karşılıklı görüşecekler ve bölge insanımız her şeyden önemlisi Cine-Bendis’e geldiğinde filmin galasında oyuncularla birlikte filmi izleme fırsatı yakalayacaklar. Bunlar çok güzel çalışmalar ben hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bu projede yer alan Burhan arkadaşıma da çok teşekkür ederim inşallah her şey çok güzel olsun amacına ulaşsın tüm temennimiz budur. 7 Eylül saat 16.00-18.00’e kadar devam edecek 19.00’da filme girilecek söyleşiler olacak, minik bir programımız ve konserimiz olacak o yüzden 17.00’den hareketli saatleri diyebilirim. Tüm halkımız davetlidir.” şeklinde konuştu.