AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından dün düzenlenen toplantıda, milletvekili adayları tanıtıldı.

Toplantıya, AK Parti Edirne milletvekili adayları Rafet Sezen ve Mustafa Mercan, AK Parti Edirne İl Başkanı Yasemin Meral, AK Partili belediye başkanları ile partililer katıldı.

İlk olarak konuşan AK Parti Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Rafet Sezen, 1 Kasım’da yapılacak genel seçime hızla hazırlandıklarını belirterek, “Vatandaşımız, milletimiz bize ne kadar oy verirse versin başımızın üzerinde yeri var. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti tek başına iktidar olacaktır. Tüm teşkilat üyesi arkadaşlarım davet ettiğimiz her yere gece gündüz demeden geliyorlar. Bu durumdan son derece memnunum ve mutluyum. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum. Bu yol hep birlikte geçilecek bir yol. Hiçbir zaman dünün üzerinde durmadım, bugünden sonra da dünün üzerinde durmayacağım. Ben yapı olarak kavgayı sevmeyen, kavgadan hiçbir fayda görülmediğini de bilen bir arkadaşınızım. Kapımızın, gönlümüzün herkese açık olduğunu da daha önce ifade ettim. Seçimden sonra milletvekili olursam, inşallah gönlümden çok arzu ediyorum Mustafa kardeşimi de meclise taşıyabilirsek, o zaman Edirne'de faydalı ve güzel hizmetler yapmak nasip olacak. AK Parti, Edirne'de bütün mücadelemize rağmen üç kişiden birinin oyunu alabildi. Bu üç kişiden birinin oyunu, 1,2’ye ya da 1,5’e taşıyabilirsek işte o zaman Edirne Ankara'nın gözünde hak ettiği değeri bulacaktır. Ama ne olursa olsun şartlar ne getirirse getirsin vatandaşımız, milletimiz bize ne kadar oy verirse versin başımızın üzerinde yeri var.” dedi.

MUSTAFA MERCAN: EN İYİ ŞEKİLDE EN ŞIK NETİCEYİ ALMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

AK Parti Edirne 2. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Mercan ise Keşan’dan daha önce belediye başkanlığına aday olduğunu hatırlattı. Milletvekilliği adaylığı sürecinde de AK Parti ve Türkiye’nin geleceği için elinden gelinin fazlasını yapacağını aktaran Mustafa Mercan, şunları kaydetti: “Elimizden gelen gayreti Keşan olarak arkadaşlarımızla koyduk. Belirli bir yere adım adım gelmek niyetindeyiz. Edirne'de, Keşan'da, Uzunköprü'de ve her yerde 'ceketi koysam, kazanır' anlayışına karşı bir adamım ben. Bunun için karınca kararınca mücadele eden birisi oldum hep. Bundan sonra da hep beraber bunun için mücadele edeceğiz. Her geçen gün daha çok yol alıyoruz. Bu seçimde de mesele milletvekili olabilmek değil, en iyi şekilde en şık neticeyi almak için mücadele edeceğiz. Birinci, ikinci sıra adaylığı önemli değil ben görevimi ilk günkü gibi yapmaya devam edeceğim.”