AK Parti Keşan İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Mercan, yarın gerçekleştirilecek ilçe kongresine hazır olduklarını belirterek, kongreye tüm delegeleri davet etti.

2 Temmuz 2014 tarihi ile atanmış başkan olarak göreve başladığını ve yarın gerçekleştirilecek kongreyle ilgili de ciddi bir çalışma yaptıklarını ifade eden Mercan, “Bizim vatandaşa gitmeyi seven bir yapımız var. Kongre vesilesiyle de vatandaşlarımızla tekrar buluşma imkânı bulduk. Verimli ve keyifli bir süreç geçti. Neticesinin de iyi olacağını düşünüyorum. Kongrenin, parti içi yeni bir canlanma, yeni bir güçlenme, tazelenme olduğunu düşünüyorum. Güzel bir süreçte geçti. İnsanların gösterdiği teveccüh ve yakın alaka hoşumuza gitti. Teşkilatın canlı olmasını görmek, partili arkadaşların çalışma azmini görmek çok hoşumuza gitti. Önümüzdeki genel seçimler için bir hazırlık maiyetinde oldu. Yaptığımız çalışmalar genel seçim havasında, ciddi kalabalıklarla ziyaretlerde bulunduk. Ben, delegelerin en doğru kararı vereceğini düşünüyorum.” dedi.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU DA KATILACAK

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da yarın gerçekleştirilecek kongreye katılacağını dile getiren Mustafa Mercan, şunları söyledi: “O gün sayın bakanımız da bölgede bulunacak. Kongremize katılacağı bize bildirildi. Ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekilimiz ve Bölge Koordinatörümüz Tülay Kaynarca, il başkanımız, il yönetimi, bölge belediye başkanları ve diğer partili arkadaşların katılımıyla güzel bir kongre olacağını düşünüyoruz. Kongremizin bir şölen havasında gerçekleştirilmesi için çalışıyoruz. Sıcak bir atmosferde geçeceğine inanıyorum. Bu medeni bir mücadeleydi. Pazartesi günü AK Parti Keşan’ın bir tane başkanı olacak. Herkes, o başkanın etrafında olacak.”

SANDIKTAN ÇIKAN SONUÇ HER ZAMAN İYİ SONUÇTUR

İstikrar açısından Türkiye genelinde yapılan kongrelerin önemine değinen Mercan, “Keşan’da da güçlü bir yapının oluşması, ayakları yere basan, halktan kopmayan bir yönetimin olması niyetindeyiz. Genel seçimler hiçte kolay değil. Buradan iyi bir sonuçla çıkmayı, bölgede birinci parti olmayı arzu ediyoruz. Bu süreçten çok keyifli ve mutluyum. Diğer arkadaşımızda çalışmalarını tamamlamışlar. Bunlar güzel şeyler. Diğer arkadaşlarımızla beraber yolumuza devam edeceğiz. Seçim olmasını çok istemiştik. Böylede olacak. Sandıktan çıkan sonuç her zaman iyi sonuçtur.” diye konuştu.