CHP Edirne Milletvekili aday adayı Önkal Kılavuz, dün parti lokalinde düzenlediği toplantıda kendisini tanıttı ve projelerinden söz etti. Saat 11.00’de başlayan toplantıya CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BİRÇOK ÖYE ATATÜRK BÜSTÜ HEDİYE ETTİM

Keşan Belediyesi’nde çalıştığını ve milletvekili aday adayı olmak için bu görevinden istifa ettiğini söyleyen Kılavuz, Keşan’da birçok sosyal projeye imza attığını ve özellikle Keşan başta olmak üzere İpsala ve Enez’in birçok köyüne Atatürk Büstü hediye ettiğini belirtti.

13 RAKAMI BANA ŞANS GETİRECEK

Bugüne kadar yaptığı çalışmalar nedeniyle kendisini “Hizmet zengini” olarak nitelendiren Kılavuz,  29 Mart’ta yapılacak olan önseçim pusulasının 13. Sırasında yer aldığını, kendisinin ilkokul numarasının 13 olduğunu ve Keşan’da aday adaylığı açıklamasının da 13 Mart’a denk geldiğine dikkat çekerek, “Bu 13 rakamının bana şans getireceğine inanıyorum. Partime hizmet konusunda gerek önseçim tarihine kadar gerekse ondan sonraki seçim sürecinde elimden gelen tüm gücümle çalışacağım. Keşan’da ve yakın bölgemizde ayrıca ‘engelli gönüllüsü’ olarak ta tanınıyorum, biliniyorum.  Yardımların engellilere ulaştırılmasında beni kılavuz olarak tayin eden tüm hayırseverlere teşekkürlerimi iletiyorum. 1989-2006 yıllarında Devlet Hastanesi bahçesini ağaçlandırma çalışması yaptım.  Belirlediğim yoksul öğrencilere burs yardımında bulundum. Keşanspor yönetim kurulu üyesi olarak spora destek vermeye çalıştım. ‘Önde kal ve Yol göster’ diyen rahmetli babamın sözlerine layık olmaya çalışıyorum. Memur olmamın yanı sıra gazetecilik ve çiftçilikten hiç kopmadım. İnsan adına çalışmayı görev bildim. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Dedem Çanakkale’de şehit oldu Benim buradan parti üyelerimize söyleyeceğim; oylarını, onurlarıyla ve hür iradeleriyle kullanmaları. Önseçimde başarılı olacağıma inancım sonsuz”