CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı İl Başkanlığının yeni binasının tapusunu aldı

27 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimle İl Başkanlığı görevine gelen Fevzi Pekcanlı seçildiği gün yaptığı konuşmada partime bir bina kazandıracağım demişti ve verdiği sözü tutarak yeni binanın tapusunu aldı

Göreve geldiği günden itibaren yeni bir bina arayışına giren Fevzi Pekcanlı ve yönetim kurulu üyeleri Kervansaray Otelin arkasında bulunan özel bir binaya ait iki katlı binanın satılığa çıktığını öğrenip banka yetkilileri ile görüşerek binayı CHP Edirne İl Başkanlığına kazandırdı.

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı yaptığı açıklamada “Bu gün çok gururluyum. Binanın alınmasında maddi manevi destek olan ve emeği geçen genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Genel Başkan yardımcılarımıza, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, il ilçe yönetim kurulu üyelerime parti üyelerime teşekkür ederim. Örgüt arkadaşlarım bana inandı ve destek oldu. Ben de onlara çok teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar demişler en güzelini biz gösterdik. Bir olduk birlik olduk ve yeni binamızı aldık.

ŞİNASİ ÖKTEM’DEN DUYARLI DAVRANIŞ

Geçmiş Dönem İstanbul Milletvekili Şinasi Öktem, CHP Edirne İl Başkanlığına bina alımı için bağışta bulundu.

Geçmiş dönem İstanbul il başkanlığı yapan ve İstanbul milletvekillerinden Şinasi Öktem, CHP Edirne “İl Başkanlığına alınacak bina için yemekte bir tutam tuz da benden olsun” diyerek CHP Edirne İl Başkanlığında İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve İl Saymanı Rasim Şahin’e yaptığı bağışı teslim etti

Şu an Edirne’de ikamet eden ve Edrine Şarap Fabrikasının sahibi olan Öktem’e İl Başkanı Pekcanlı duyarlı davranışı için teşekkür ederek tüm partililerimize örnek olması dileğinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, İstanbul Ümraniye Belediye başkanlığı Altı yıl İstanbul CHP İl Başkanlığı ve İstanbul Milletvekilliği yapan Şinasi Öktem Edirne İl Örgütünün her zaman yanında olacağını söyledi.