Demokratik Sol Parti (DSP) Edirne Milletvekili adayları Hüseyin Dertop ve Remzi Işıktan, geçen Cumartesi günü, DSP Keşan İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Saat 15.30 sıralarında ilçe binasına gelen Dertop ve Işıktan burada İlçe Başkanı Fikret Akan ve partililer tarafından karşılandı.

Ziyarette ilk olarak söz alan Akan, DSP olarak barajı aşmak için çok çalışacaklarını belirterek, “Adaylarımıza güveniyoruz. Gerçek DSP’liler. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan Işıktan ise, DSP’nin 2015 yılı seçim bildirgesini okudu.

HALKIMIZIN BİZE YETKİ VERMESİNİ BEKLİYORUZ

Daha sonra söz alan Dertop, seçilmeleri halinde dürüst bir yönetim getireceklerini ifade ederek, şunları söyledi: Rahmetli Bülent Ecevit’in yolundan devam ediyoruz. En büyük rakibimiz de diyenler. CHP’nin bayraklarını görüyorum. CHP, rahmetli Atatürk’ün kurmuş olduğu ve Bülent Ecevit’in 3. dönem genel başkanı olduğu partidir. Geçen yerel seçimlerde CHP’nin 6 ok bayrağının yanında 90 yıllık çınar, yeni filiz bayrağını çıkardılar. Rahmetli Bülent Ecevit, ölmeden önce demişti. Bunlar da diyorlar. Gerçekten çok isabetli konuşmuş. Acaba diyenler ile diyenler arasındaki farkı halkın takdirine bırakıyoruz. DSP olarak hiçbir ayrım yapmadan ülkemizi yönetmeye talibiz. Şuanda AKP iktidarının uygulamış olduğu ekonomi politikaları, 2001 yılındaki DSP iktidarının, Mahsum Türker’in Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı olduğu dönemdeki politikaların devamıdır. Ancak zamanla ülkenin milli çıkarlarına uyarlayarak geliştiremediler. Seçimden sonra Türkiye’yi büyük bir ekonomik kriz beklemekte. Bu yüzden gerekli tedbirleri alarak, halkımızın bizlere yetki vermesini beliyoruz.”