AYGÜL KONAR

Keşan’a yeni bir vizyon getirecek olan projeleri hakkında bilgi veren Bezbaş:“Keşan, eğitim alanında öne çıkmış iyi bir eğitim kentidir. Bir eğitimci olarak bundan onur ve mutluluk duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Keşan’da bir Vakıf Üniversitesi kurulması için çalışmalar yapacağını kaydeden Bezbaş,“Bu başarıyı bir vakıf üniversitesiyle taçlandırmak için gereken mücadeleyi vereceğimden şüpheniz olmasın. Vakıf üniversitesinin Keşan’da kurulmasına ön ayak olabilirsek hem ekonomik hem de sosyal-kültürel açıdan kente büyük bir katmadeğer sağlamış olacağız.” ifadelerini kullandı.

Vakıf üniversitesinin yanı sıra kız ve erkek öğrenciler için yapacakları yurtlar hakkında da bilgi veren Bezbaş konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı:“Yine bir eğitimci olarak, öğrencilerimize yurt yapmak benim öncelikli görevimdir. Nitekim öğrencilerimizin imkânsızlıklar yüzünden ne tür olumsuzluklar yaşadığını cemaatlerin eline düştüğünü hepimiz iyi biliyoruz. Bu nedenle bize yakışan öğrencilerimize sahip çıkmak, onların barınma sorunlarına çözüm bulmaktır. ‘Keşan Belediyesi Öğrenci Yurdu’nu hiç gecikmeden öncelikle yapacağız.