AYGÜL KONAR

Saat 12.30 sıralarında AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı’na gelen Gülver, aday adaylığı başvurusunda bulundu ve İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık tarafından başvuru belgesi teslim edildi.

BOYALIK: “ADAYLARIMIZLA BİRLİKTE BEYENDİK’İ ÇOK DAHA İYİ BİR YERE GETİRECEĞİZ”

İlk olarak, söz alan Boyalık, şunları söyledi: “AK Parti olarak, yerel seçimler için hazırlıklarımız devam ediyor. Belediye Başkan aday adayımız Mustafa Helvacıoğlu açıklamasını yaptı. Bugünde, Beyendik Belediye Başkan aday adayımız Ferat Gülver resmi başvurusunu yaptı. Beyendik Belediyesi’nde Nuran Uslu 3 dönemdir başkanlık görevini yaptı ve beldeye yaptığı hizmetlerle bölgenin yüz akı olmuştur. Beyendik Beldesi’nin başka bir özelliği ise, çiftçilik ve hayvancılık konusunda örnek bir yerdir. Beldemizde alt yapı çalışmaları yapılıyor ve yolların tamiratı da, kısa sürede bitecektir. Beyendik, AK Belediyecilikle mutlu ve huzurludur. Göreceğimiz adaylarımızla birlikte Beyendik’i çok daha iyi bir yere getireceğiz. Beyendik’te yeniden AK Parti’nin kazanacağına inancım tamdır.”

GÜLVER: “BEYENDİK’E KAZANDIRACAĞIMIZ ÇOK ŞEYLER OLACAK”

Daha sonra söz alan Ferat Gülver ise, şöyle konuştu: “İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Başakşehir’de belediyecilik çalışmalarını ve uygulamalarını gördük. Bizim belediyecilik anlamında, Beyendik’e kazandıracağımız çok şeyler olacaktır. Yeter ki, Beyendik’te yaşayan vatandaşlarımız bize inansınlar ve güvensinler. Nuran Uslu başkanımızdan alacağımız çıtayı çok yukarılara taşıyacağız. Hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından Boyalık, Gülver’e aday adaylığı başvuru belgesini teslim etti.