AYGÜL KONAR

Dün İYİ Parti Keşan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda yeni yönetim kurulunu açıklamadan önce 24 Kasım Öğretmenler gününe değinen Sarıkeçe: “Bugünün önemine müteakiben, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. Çalışan, emekli olan ve atama bekleyen öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmasına Yönetim Kurulu üyelerini, İYİ Partililer ve Basın Mensuplarını selamlayarak başlayan Sarıkeçe: “Aziz hemşerilerim! Hatırlayacağınız üzere,  İYİ Parti Başkanlık Divanı’nın aldığı tavsiye kararı doğrultusunda, il ve ilçe başkanları ile yönetimleri istifalarını parti genel merkezimize sunmuşlardı.  Yeniden Yapılanma Programı kapsamında, 3 Kasım’da sizlerle burada buluşmuştuk. O gün Sayın Genel Başkanımızın olurları ve partimizin teveccühü ile huzurunuzda aldığım yetki belgesi ile İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı görevine getirilmiştim. Unvanımın gereği olan, yeni yönetim kurulu kurma misyonumu bugün tamamlamış bulunmaktayım. Biraz sonra isimlerini sizlerle paylaşacağım bu çok değerli insanlarla bu kutlu yola çıkmış bulunuyoruz. Yeni yönetimimizi ve bize gönül verenleri kutlar, tekrar hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

“BİZ MİLLETİN PARTİSİYİZ, BİZ MİLLETİN TA KENDİSİYİZ”

Konuşmasına, “Bizler İYİ Partililer olarak neye inanıyorsak onu söyleyeceğiz, her türlü karartmaya ve karatmalara karşı duracağız, halkın menfaatinden başka bir menfaatimiz, derdinden başka derdimiz olmayacak,  kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, gönüllere ineceğiz, insanlara dokunacağız” şeklinde devam eden Sarıkeçe, “Her gün “Siz ne yapacaksınız?” sorusu tarafıma sorulmaktadır. Bu soruya sizlerin huzurunda cevap vermek isterim. Başkanlık görevini aldığım günde belirttiğim gibi sıcak çayımız, sohbetimiz ve iyi insanları bir araya toplayacak çatımız var. Bizim çatımızın altında adalet var, eşitlik var, şeffaflık var, en önemlisi geleceğe dair umut var! İktidardan, muhalefetten ve onların siyasete getirdiği kısır döngüden yerelde ve genelde umudunu kesenlerle, yürüyecek uzun bir yolumuz var. Bu yolda halkın meselelerini kendi meselesi yapmış bir İYİ Parti var. Biz milletin partisiyiz, biz milletin ta kendisiyiz. Milletin menfaatine olan bütün konuları, milletvekillerimizin önergeleri ile TBMM gündemine taşıyanda biziz!  Sessiz kaldığımız veya geçiştirdiğimiz tekbir mesele yok. Neye inanıyorsak onu haykırıyoruz. Yerel yönetimlerde de bu uğurda mücadele etmek istiyoruz. Düzenin kendi sokaklarımızdan başlayacağını biliyoruz. Mevki ve makamların da insanlara hizmet için bulunduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bunun içindir ki bütün mevki ve makamlara talibiz. Halkımızın teveccühünü kazandığımıza da inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“31 MARTTA KİMSEYE SÖZ VERMEYİN İYİ PARTİ GELİYOR!”

Zafer Sarıkeçe, Genel Başkan Meral Akşener’in “Olurda bir gün benden gelecek bir telefonla vicdanınızla arasında kalırsanız, vicdanınızı dinleyiniz!” ifadesini örnek vererek konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı:“31 Martta kimseye söz vermeyin İYİ Parti geliyor!  Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin “Olurda bir gün benden gelecek bir telefonla vicdanınızla arasında kalırsanız, vicdanınızı dinleyiniz!” ifadesinden görüldüğü üzere hak ve adalet yolundan sapmadan görevimizin başındayız.  Şükürler olsun ki bugüne kadar kimseye veremeyeceğimiz tek bir hesabımız da yoktur. Sizleri de çok bekletmeden yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı açıklamak istiyorum. Ayşe Deniz, Aykut Kömür, Doğuş Şimşek, Fatma Kırdemir, Fırat Dost, Göksel Filiz, Hülya Yılmaz, Levent Kara, Mehmet Can, Mehmet Tezcan, Mehmet Can Yıldırım, Murat Koru, Mustafa Cem Güzel, Orkun İşçimen, Samet Yarımoğlu, Saygın Görür, Serdar Çınar, Sevcan Gücüyener, Sultan Pehlivanoğlu, Şenyıl Sakallı, Zafer Topçu Gönlü bizlerle olup şu an yanımızda olamayan, ama yakın zamanda İyilik Hareketimiz de yerlerini alacak, çok değerli dava arkadaşlarımızda, inşallah en kısa sürede yanımızda olacaklardır. Bugün buraya kadar geldiniz, şeref verdiniz! Çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Allaha emanet olun.”