BÜLENT SAYLAM

Kılınç, mesajında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti'nin 14 Ağustos 2001'de "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözüyle Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız SayınRecep Tayyip Erdoğan liderliğinde kuruldu. 

AK PARTİ’nin toplumsal merkeze yaslanan, Türkiye’nin değerleriyle barışık, açık, şeffaf ve katılımcı siyaseti sayesinde Türkiye Cumhuriyeti demokrasiyle, parlamentosuyla, bütün toplumsal dinamiklerini temsil eden kurumlarıyla ve bütün üretici kesimleriyle birlikte güçlenmiş, güven ve istikrar zemininde büyümüş, adaletle kalkınmıştır. Türkiye AK Parti’nin Kuruluşu ve iktidarıyla birlikte kendi sözünü takip eden, aldanmayı ve aldatmayı reddeden, kendini sadece Ülkemize, Milletimize kazandırdıklarıyla tanımlayan bir siyasetle tanıştı. 

Türkiye’mizin Partisi olarak iktidarından beri 83 milyon vatandaşımızın hukukunu koruyan, ekonomiden sosyal politikalara, dış politikadan adalete, eğitimden sağlığa üretimden istihdama kadar her alanda ülkemizin gücüne güç katan AK Parti 19 Yıllık iktidarıyla değişim ve dönüşümün, adaletle kalkınmanın adı ve adresi olmuştur. Türkiye’miz bugün AK Parti ile birlikte, AK Partimizde Türkiye ile büyümüştür. Zayıf koalisyonlarla, irade koyamayan partilerle yıllar yılı zaafa uğrayan milletimizin gücü toplanmış, siyaset kurumu o gerilimli, kavgalı girdaptan çıkarılarak hak ettiği saygınlığa ulaştı. Büyük bir hizmet aşkıyla, millet sevdasıyla ülkemizi kucaklayan Türkiye’nin Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN da dediği gibi ‘’Karanlığı Aydınlatmaya’’ geldik. AK Partimizin 20’nci Kuruluş Yıl Dönümü Türkiye’nin daha çok aydınlanmasına, daha çok güçlenmesine, daha çok adalete ve refaha ermesine vesile olmasını diliyorum.”