HABER MERKEZİ

Koşan, Keşan’da CHP’de değişimin kırmızı liste ile olacağını iddia etti. Koşan’ın yazılı açıklaması şöyle:

“CHP parti yönetimlerimizin; hızlı değişimlerin ve gelişmelerin yaşandığı bir dönemde gelişmelere uyum sağlamak, gelişmelerden yararlanmak ve yeniliklere açık olabilmek, partimizin ve yönetimlerimizin gelişmelere uyum sağlaması, yeniliklerden yararlanması, amaçlarına ulaşması için Parti üyelerinin bilgi, beceri ve tutumlarının; teknolojik, siyasal, ekonomik gelişmeler doğrultusunda, verimliliklerinin artırılması, iletişim becerilerinin geliştirilmesi, karara katılmalarının sağlanması; sonuçta parti içinde toplam kalitenin gerçekleşmesi için bilinçli, heyecanlı, zamanı olan, teknolojiye ve gelişmelere ayak uyduran, örgüt disiplini ile hareket edebilen kişilerden ve yönetimlerden oluşması gerekmektedir. Bu bilinci ve heyecanı içinde bulundurmayan koltuk sevdalısı insanlar ve yönetimler sadece kendi ego ve isteklerini yerine getirmiş olacak, partimizin çıkarları için hiçbir çaba ve enerji sarf etmeyecektir.

Bizler yaklaşık 5-6 aydır üyelerimize partimizin çıkarları ve insanımızın geleceği için neyi gerektiriyorsa yapmaya, anlatmaya çalışıyoruz. Parti çıkarları doğrultusunda kimsenin adayı olmadan sadece partimizin adayı olduğumuzu 6 aydır açıklamış bulunmaktayız. Gelinen noktada seçimlere az bir zaman kala delege seçimlerinde bizim kırmızı listemizin rakibi beyaz listenin öne çıkan herhangi bir ilçe başkanı adayı olduğunu görmemekteyiz. Parti içi seçimlerimizde kazananın ya da kaybedenin olmadığını, kazananın sadece partimiz olacağı bilinciyle hareket edilmesi gerekmektedir. Fakat her ilçe seçimlerinde olduğu gibi partimiz delegelerinin ve üyelerinin partimizin geleceğine imza atacak beyaz listeden isimleri ve listelerini demokratik bir şekilde açık açık üyelerimiz görmemektedir. Halbuki aday kimse çıkıp açıklanması parti çıkarları ve kamuoyu açısından uygun olacaktır. Listeleri yapacak kişilerinde kendi özgür iradesiyle ve örgüt bilinciyle oluşturmaları gerekmektedir. Birilerinin çıkıp seçim günü ben yaptım oldu al senin yönetim kurulu üyelerin bunlarla çalışacaksın demesi, uzun yıllar partimize hizmet etmiş partililerimize yakışmayacak ve partililerimizce uygun görülmeyecektir. 

9 Aralık 2017 günü yapılacak ilçe başkanlığı seçimlerinde, partimizin çıkarları açısından bütün sorumluluk delege seçilen arkadaşlarımızındır. CHP'si Keşan örgütümüzde değişim zamanı gelmiştir. Değişim için KIRMIZI diyoruz. Tüm CHP üyelerimizi, delegelerimizi ve partimize gönül verenlerin hepsini çok seviyor saygılar sunuyorum.”