Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener, gerçekleştireceği Trakya turu kapsamında 2 Nisan Pazar günü, 15.00-17.00 saatleri arasında Acar Park’ta ‘Milli İradenin Önemi’ konulu toplantı düzenleyecek.  

MHP’nin seçilmiş eski il başkanları Dr. Gürsel Şimşek, Av. Tolga Akalın, Ömer Demir ve Adnan Eryener, düzenledikleri basın toplantısı ile Akşener’in Edirne ziyaretiyle ilgili bilgi verdi ve yaşanan salon krizine tepki gösterdi. Gürsel Şimşek, Meral Akşener’in Edirne toplantısı için yaşadıkları salon krizine değinerek, üç özel işletme ve ETSO (Edirne Ticaret ve Sanayi Odası) salonu için yer talebinde bulunduklarını ancak olumsuz yanıt aldıklarını söyledi. Şimşek, “Almanya’yı şikayet edenler, Türkiye’de insanların ‘Hayır’ kampanyası yürütmesinden rahatsız oldu." dedi.

Tolga Akalın, Meral Akşener'in gerçekleştireceği Trakya turu kapsamında 2 Nisan Pazar günü, 15.00-17.00 saatleri arasında Acar Park’ta ‘Milli İradenin Önemi’ konulu toplantı düzenleyeceğini belirterek, tüm Edirne halkını davet etti.