SONGÜL KONAR

Vural, açıklamasının başında, “Pazartesi günü Ramazan ayının birinci günü. Tüm Müslüman âleminin ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“DEVLET YATIRIMLARI İLE KEŞAN’A HİZMETKÂR OLMAYA GELECEĞİZ”

AK Parti’nin kurulduğu günden beri siyasetin içerisinde olduğunu ifade eden Vural, “Kurulduğu günden beri AK Parti’ye üyeyim. İl Genel Meclis Üyeliği yaptım, partide çeşitli bir sürü görev aldım. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Gelecek yıl yapılacak ilçe komisyonu seçimlerinde İlçe Başkanlığına aday olacağım. Bizim 400 delegemiz var. Bu 400 delegenin teveccühü, tercihi olursa yapılacak kongrelere ilçe başkanlığına adayım. Yıllardır partinin içinde oldum, Keşan’a yapılacak devlet yatırımları için takipçisi olacağım. İl Genel Meclis Üyesi iken 24 saat telefonlarım açıktı, başkan olursam da telefonlarım yine 24 saat açık olacak. Keşan’a ne gerekiyorsa yapmak için çalışacağız, AK Parti’den Milletvekilimiz, AK Parti’li Belediyemiz var. Devlet yatırımları ile Keşan’a hizmetkâr olmaya geleceğiz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Seçildiğim zaman milletvekilimiz ile sürekli istişare halinde olacağım.” şeklinde konuştu.

“KEŞAN’DA BULUNMASI GEREKEN BİR HUZUREVİ VAR”

Yıllardır olması gereken fakat olmayan huzurevinin Keşan’a artık yapılması gerektiğini dile getiren Vural, “Keşan’da bulunması gereken bir huzurevi var. Yıllardır Keşan’da huzurevi yok. Köylerimiz ile birlikte Keşan’ın 80 bin nüfusu var, huzurevi olması gerek. Bunu her zaman dile getirmiştim fakat Keşan’a huzurevi yapılmadı. Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu inşallah Keşan’a huzurevini imara açar. Keşan’a hizmet etmek için adayım, ben hizmet etmeyi seviyorum. Keşan’a yapılacak her hizmette sonuna kadar, taş üzerine taş koyup, gece gündüz çalışırız. Yeter ki Keşan’a hizmetimiz olsun. Önümüzde zamanda var, çalışmalarımız devam edecek. Siyaset uzun soluklu iş, siyasetten hiç kopmadım, kopmayacağım da. İnsanlara elimde olan imkânlarla yardımcı olmaya çalışacağım.” dedi. 

“KEŞAN’IN YARARINA NE GEREKİYORSA ONLARI YAPACAĞIZ”

2020’de yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimlerinde, kazandığı takdirde yapmayı planladığı projelere değinen Vural, sözlerine şöyle devam etti: “Keşan’da kamunun arsa boşlukları var. Bunları değerlendireceğiz. Keşan’ın yararına ne gerekiyorsa onları yapacağız. İlçe Başkanı Hakan Çevikel zamanında kavşaklar, Gençlik ve Spor İlçe binası, hastane için defalarca Ankara’ya gittik, bakanlarımızla görüştük. Bu işleri takip edersen olur. Bir işin planı ve projesi sunulacak, takibi yapılırsa olur. Ama plan yoksa takip etmezsen iş olmaz. Genç bir ekip ile yola çıkacağız. Elimizde plan ve projelerimiz olacak. Keşan’a neler yapılması lazım kamu yatırımı ne, neler yapabiliriz bunların takipçisi olacağız.”

“BAŞKAN SEÇİLİRSEM İLK İŞİM KEŞAN’A CEZAEVİ YAPMAK OLACAK”

İlçe Başkanı seçilirse ilk işinin Keşan’a cezaevi yapmayı planladığını vurgulayan Vural, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Başkan seçilirsem ilk işim Keşan’a cezaevi yapmak olacak. Cezaevi Keşan’da bacasız sanayi gibi olacak. Cezaevinde yatan yakını olan bir kişi sürekli Edirne’ye gidip gelmek zorunda kalıyor. Tabii ki Allah kimseyi oralara düşürmesin. Ama olduğu zamanda yapacak bir şey yok. Keşan’da bir cezaevi olsa, ziyaretçisi olur, esnafa bir faydası olur. Mahkûm ziyaretine giden vatandaşın yol parası olmayabilir ama Keşan’da olmuş olsa, ekonomiye de faydası olacak. Elimizden ne geliyorsa yapacağız, yeter ki hayırlısı ile seçilelim. Cezaevinin yeri de var halbuki İzzetiye’nin oralarda 90 dönüm boş alan var. Örneğin 60 dönümü cezaevi yapılsa, 30 dönümü yeni bir jandarma binası olabilir. Cezaevi de Keşan’a daha yakın olur, yeter ki bu işin yapılmasını isteyelim.”