HABER MERKEZİ

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Ay-Yıldız Amblemli kendisi için özel olarak hazırlatılan Edirne’ye özgü badem ezmesi ile Edirne Belediyesi, Keşan Belediyesi, Uzunköprü Belediyesi ve Enez Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım çantaları ile İpsala Belediyesi tarafından da gönderilen İpsala Pirinci’ni Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e takdim etti.

Türel, hediyeler için Demir’e teşekkür ederek, badem ezmesinin kendisi için ayrı bir anlamı ve değeri olduğunu belirtti.

Demir, Antalya’da katıldıkları bu çalıştayda Edirne’yi temsil ettiklerinin bilincinde olduklarını belirterek “Bu çalıştaya giderken, ilimizin bir bütün halinde Antalya’da en iyi şekilde tanıtılması ve temsil edilmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu arada çalıştayda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve diğer konuklara verdiğimiz hediyeler için katkı sağlayan Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen’e İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı’ya, Edirne Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Selahattin Pınar’a, Aslanzade Badem Ezmecisi Sahibi Arif Meriç’e teşekkür ediyorum” dedi.

1.Yerel Basın Çalıştayı gerçekleştirildi

1.Yerel Basın Çalıştayı gerçekleştirildi

1.Yerel Basın Çalıştayı gerçekleştirildi