Burhanettin ŞENTÜRK

Keşan halkından, Hacı Fatma Şentürk’ün eşi, Aysel Şentürk Aktaş, Metin ve Hüseyin Şentürk’ün babaları, Şaban Aktaş, Nuray ve Hülya Şentürk’ün kayınpederleri, Nurtaç Moralı, Ertaç Aktaş, Zafer, Burhan, Alper ve Nihan Şentürk’ün dedeleri, Neriman Zöngür’ün ağabeyi Hacı Burhanettin Şentürk vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet GÜREL

Büyük Cami Mahallesi eşrafından, merhum Sadri ve Süreyya Gürel’in oğulları, Fatma Gürel’in eşi, Ömür, Dilek ve Süreyya’nın babaları, merhum Halil Gürel’in ağabeyi, Hakan ve Haluk Gürel’in amcası, İzzet Yılmaz, Ahmet Büyük ve Tuncay Altınoluk’un kayınpederleri Mehmet Gürel vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İkbal İŞÇİ

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından, merhum Mehmet İşçi’nin eşi, Hasan ve Ahmet İşçi’nin anneleri, Fatma İşçi, Mehmet İşçi ve Mert İşçi’nin babaanneleri İkbal İşçi (81) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.