HÜSEYİN ÖZ

Keşan halkından Kadire Öz'ün eşi, Çetin ve Ayşe Öz'ün babası, Gamze, Uğur ve Ezgi'nin dedesi Karahisarlı Hüseyin Öz (90) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yörüker Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HASAN ÖZTÜRK

Kılıçköy halkından Fatma Öztürk'ün eşi, Sevil Dayan, Yücel Öztürk, Sevinç Tığlıoğlu, Nevin Yuva'nın babaları, Burhan Dayan'ın dedesi Hasan Öztürk vefat etti. Cenazesi dün Cuma namazının ardından  Kılıçköy'de toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MÜMİN CİNOĞLU

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından merhum Süleyman Cinoğlu ve merhume Melahat Cinoğlu'nun oğulları, Raime Cinoğlu'nun eşi, Süleyman, Salih Cinoğlu'nun babaları, Hatice Baştanlı'nın kardeşi, emekli İtfaiye Çavuşu Mümin Cinoğlu (61)  vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FATMA BULUT

Yeni Mescit Mahallesi halkından, merhum Enver Bulut'un eşi, Mehmet ve İsmail Bulut'un anneleri, Enver ve Evren Bulut'un babaanneleri Fatma Bulut (86) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından İki Şerefeli Çarşı Cami'nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  

HASAN GİDER

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından Gülsüm Gider'in eşi, Taner, Caner, Sibel Gider'in babaları, Hüseyin Yarar ve Atilla Saygı'nın enişteleri Hollanda'dan emekli Hasan Gider (86) vefat etti. Cenazesi dün Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.