Selim GÜMÜŞ

Siğilli Köyü halkından merhum Arif Gümüş ve merhuma Hace Gümüş'ün oğlu, Arife Gümüş'ün eşi, Hacer Uzel, Hasibe Koç'un babaları, Özgür Uzel, Salih Koç'un kayınpederleri Selim Gümüş vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Siğilli Köyü'nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Rakibe BİÇEN

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Ferhat Biçen'in eşi, Feride Özkan, Ayşe Öztürk, Dr. Ferit Biçen'in anneleri Rakibe Biçen vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Saray Avluları Cami'nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Zekiye LOFÇALI

Keşan halkından merhum Aziz Lofçalı’nın eşi, Şükran Kesici, Şehbaz Candar, Yelda Değirmendereli ve Ruhi Lofçalı’nın anneleri, merhum Halil Candar, Mustafa Kesici, Naci Değirmendereli, Nazlı Lofçalı ve Kübra Lofçalı’nın kayınvalidesi, Aziz, Burak ve Burcu Lofçalı’nın babaanneleri, Halil Emir Değirmendereli, Rümeysa Alkan ve Esat Candar’ın anneanneleri Zekiye Lofçalı vefat etti. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Tahsin ADALILAR

Büyük Cami Mahallesi halkından merhum Veli Adalılar ve merhume Emine Adalılar’ın oğlu, Ersin Adalılar, Bekir Adalılar ve Zeynep Meriç’in ağabeyleri, Adiye Adalılar’ın eşi, Veli ve Esen Adalılar’ın babası eski otobüs şoförlerinden Tahsin Adalılar vefat etti. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Osman ÖZDENİZ

Aşağı Zaferiye Mahallesi eşraflarından merhum Mehmet ve Hatice Özdeniz’in oğulları, Hafize Özdeniz’in eşi, Turgut Özdeniz ve Sibel Özdeniz’in babaları, Hayrettin Özdeniz ve Maşide Yumuşak’ın ağabeyleri Osman Özdeniz vefat ettiMerhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şaziye AK

Emekli Öğretmen merhum Rasim Ak’ın eşi, Ahmet, Deniz ve Soner Ak’ın anneleri, Tülay, Melishan ve Şule Ak‘ın kayınvalideleri Şaziye Ak vefat etti. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.