Metin SÜRÜCÜ

Paşayiğit Mahallesi halkından, merhum Salih Sürücü ve merhume Zevcan Sürücü’nün oğulları, Gökçe ve Tayfun Sürücü’nün babaları, Havva Sürücü’nün eşi olan Metin Sürücü (56) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Paşayiğit Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İsmail ORHON

Yenimuhacır Beldesi halkından Naile Orhon'un eşi, Tülay Meriç, Tülay Büyükçıngıl, Erdoğan Orhon'un babaları, Soner Meriç ve Zübeyde Orhon'un kayınpederleri İsmail Orhon vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yenimuhacır'da defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet SORGUT

Büyük Cami Mahallesi halkından merhum Hüseyin Sorgut ve merhume Hatice Sorgut'un oğulları, Yadigar Demir, Hasan Sorgut'un kardeşleri, Aysel Sorgut'un eşi, Metin ve Hüseyin Sorgut'un babaları Mehmet Sorgut (62) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Hersekzade Ahmet Paşa Camii'nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.