Zeliha ERDEN

Karlıköy halkından, eski muhtar Mustafa Erden’in eşi, Ahmet, Metin, Nedim, Soner ve Mübeccel Oğuz’un anneleri olan Zeliha Erden (85) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü öğle namazının ardından Karlıköy’de toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve başsağlığı dileriz.

Ömer SAYAR

İpsala’ya bağlı Sarıcaali köyü halkından, merhum Mesut Sayar’ın oğlu, merhume Ünzile Sayar’ın eşi, Mete ve Önder Sayar ile Raziye Tekkeci’nin babaları, Mehmet Tekkeci’nin kayınpederi Ömer Sayar vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü öğle namazının ardından Sarıcaali Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ve başsağlığı dileriz.

Nahit YILDIZ

Danişment Köyü halkından, Fatma Yıldız’ın eşi, Aysel Yıldız’ın babası, Firdevs Doğan ve Vahit Ünsal’ın kardeşleri, Faik Yıldız’ın ağabeyi olan Danişment köyü eski muhtarlarından Nahit Yıldız (70) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü öğle namazının ardından Danişment Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ve başsağlığı dileriz.

Mustafa ÖZKAN

Boztepe Köyü halkından Ayşe Özkan’ın eşi, Seda ve Sezer’in babaları, Tayfun Özkan ve Harun Özkan’ın amcaları, Levent Aydeniz’in kayınpederi, Ramazan Özkan, Kadriye ve Sabriye’nin kardeşleri Mustafa Özkan vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Bozdepe Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ve başsağlığı dileriz.