Ahmet DEMİRHAN

Yenimescit Mahallesi halkından, merhum Haydar Demirhan ve merhume Hürmüz Demirhan’ın oğulları, Nuri, Necmi, Mustafa ve Hatice’nin kardeşleri, sanayi hurdacılarından Ahmet Demirhan (72) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Seyfettin GİRGİN

İzzetiye Mahallesi halkından, merhum ormancı Şerif Girgin ve merhume Sıdıka Girgin’in oğulları, Ayfer Girgin’in eşi, Sıdıka ve Ergin’in babaları olan Seyfettin Girgin (72) vefat etti. Cenazesi dün öğle vakti namazının ardından İzzetiye Mahallesi’de toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Gündoğan TALİH

Keşan eşrafından, merhume Saime ve merhum İsmail Talih’in oğulları, Memnune Talih’in eşi, Arzu Küçük ve Armağan Oler’in babaları, Oktay Küçük ve Ercüment Oler’in kayınpederleri, Tutku, Ceren Küçük ve Lara Oler’in dedeleri Gündoğan Talih (79) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.