VURAL TOPTANİ

Merhum Hasan Toptani ve Münire Toptani’nin oğulları, Avukat Nuram Toptani’nin eşi, Utku, Zeynep Toptani ve Burcu Toptani Pektaş ve Gökhan Pektaş’ın babaları, merhum Çetin Toptani, merhum İsmail Toptani, Nermin Küçükyıldırım’ın kardeşleri, Mehmet Toptani’nin ağabeyi, İnşaat Mühendisi Vural Toptani vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MUSTAFA BAYRAKTAR

Uzunköprü Altınyazı köyü halkından merhum Hüseyin Bayraktar ve Emine Bayraktar’ın oğlu, Sadife Bayraktar'ın eşi Hüseyin Bayraktar'ın babası, merhum Hayrettin Bayraktar ile Sevim Yılmaz'ın kardeşi eski Keşanspor oyuncularından Mustafa Bayraktar vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Altınyazı Köyü’nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

SEVCAN ÇAKIR

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından merhum Hüseyin Yoluç ve Hülya Yoluç’un kızları, Harun ve Seda’nın ablası, Faruk Çakır’ın eşi Sevcan Çakır vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Mümine Özkaya Camii’nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.