Muhittin DALKILIÇ

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından, merhum Necati Dalkılıç, merhume Sebahat Burgu, merhum Bahattin’in kardeşleri, Nurettin Dalkılıç’ın ağabeyi, merhume Lütfiye Dalkılıç’ın eşi, Metin ve Talat Dalkılıç’ın babaları olan Muhittin Dalkılıç (80) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Aşağı Zaferiye Mahallesi Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mümin ÇEVİK

Malkara Yılanlı Köyü’nden, Hafize Baltalı, Nurşen Soran ve Ahmet Çevik’in babaları Mümin Çevik vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yılanlı Köyü’nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İbrahim YILDIZ

Malkara Yılanlı Köyü halkından, Şerife Ersoy, Gülten Demirci, Recep Yıldız ve merhum İsmail Yıldız’ın babaları İbrahim Yıldız vefat etti. Cenazesi dün Yılanlı Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Cevdet KAHRAMAN

Merhum Hüseyin Kahraman’ın oğlu, Neriman Kahraman’ın eşi, İlkay, Sonay ve Oktay Kahraman’ın babaları, Vesile Katkak’ın eniştesi Cevdet Kahraman vefat etti. Cenazesi dün öğle vakti namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.