HASAN KAYIN

Barağı Köyü halkından merhume Fatma Kayın’ın eşi, Yılmaz Kayın, Hamit Kayın, Sev Güzel Kayın Zeybekoğlu ve Sevgi Helvacı’nın babaları, Nevin Kayın, Fatma Kayın, Halim Zeybekoğlu ve Osman Helvacı’nın kayınpederleri Hasan Kayın vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazına müteakiben Barağı Köyü Camii’nden alınarak Barağı Köyü Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FATMA KENAR

Yenimescit Mahallesi halkından merhum Sabri Savrın ve merhume Emine Savrın’ın kızları, Hasan Kenar’ın eşi, Sabri Kenar, Hasan Kenar, Ferdi Kenar, merhume Gülcan Belet, Nurcan Kenar, Şennur Üren ve merhume Nilgün Kenar’ın anneleri Fatma Kenar vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğlen namazının ardından Mümine Özkaya Camii’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FATMA GÜRER

Büyükcami Mahallesi halkından Adil ve Emine Altaş'ın kızları, merhum İsmet Gürer'in eşi, Volkan ve Gökhan Gürer'in anneleri, Nurten Elçioğlu, Müşerref Altaş ve Ayfer Acarkan'ın kız kardeşleri, Çiğdem ve Tuğba Gürer'in kayınvalideleri, Emine Irmak Gürer'in babaannesi Fatma Gürer vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü ikindi namazının ardından Hersekzade Ahmet Paşa Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’ta defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.