İrfan ARITAŞI

Altıntaş Köyü halkından, Hasan Arıtaşı ve Emine Arıtaşı’nın oğulları, Emine Arıtaşı’nın eşi, Melek Kurt ve Melikşah Arıtaşı’nın babaları emekli imam İrfan Arıtaşı vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Altıntaş Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Elmaz GÖÇMEZ

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından, merhum Selahattin Göçmez’in eşi, Mehmet, Ahmet, Semra ve Kader’in anneleri, Lütfiye, Selahattin ve İsmet’in ablaları Elmaz Göçmez (76) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Harun DÜNER

Cumhuriyet Mahallesi halkından, merhum sabuncu Ahmet Düner ve Mükerrem Düner’in oğulları, Nurcan Düner’in eşi, Dilara ve Cenk Düner’in babaları, Fatma Canbaz, Musa Düner ve Hüseyin Düner’in ağabeyleri Harun Düner vefat etti. Cenazesi öğle vakti Özkaya Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fehime GÜLER

Keşan halkından, Süleyman Güler’in eşi, Önder Güler, Fehmi Güler, Ülker Karaoğlu ve Ayşe Öger’in anneleri, Hüsnü Karaoğlu ve Haldun Öger’in kayınvalideleri olan Fehime Güler vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Tahta Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sebahattin SAĞOĞLU

Keşan halkından merhum Recep Tarhan ve Ayşe Tarhan’ın damadı, Melahat Sağoğlu’nun eşi, Yeğenler Yapı’nın sahibi Ertan Sağoğlu ve Erkan Sağoğlu’nun babaları, Birsel Sağoğlu ve Ayşe Sağoğlu’nun kayınpederi, Duru Sağoğlu’nun dedesi Sebahattin Sağoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Yörüker Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.