Hüseyin ÜĞDÜL

Büyük Cami Mahallesi halkından Hatime Üğdül’ün eşi, Üğdüller Ekmek Fırını sahiplerinden Mustafa Üğdül ve Kemal Üğdül ile Volkan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Üğdül’ün babaları, Fethiye, Gülseren ve Zeynep Üğdül’ün kayınpederleri, AK Parti Keşan Gençlik Kolu Başkanı Beril Üğdül, Hüseyin, Efe, Ece Furkan ve Yiğit Üğdül’ün dedeleri olan Hüseyin Üğdül vefat etti. Cenazesi bugün öğle vakti Aşağı Zaferiye Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sadiye KAYACAN

Erikli Sahili halkından merhum Kazım Kayacan’ın eşi, Sevcan Hocaoğlu’nun annesi, Necati Hocaoğlu’nun kayınvalidesi, Mehmet, Sevgi, Ceyda ve Ceyhan Hocaoğlu’nun anneleri Sadiye Kayacan (79) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ömer BAĞCIOĞLU

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından emekli öğretmen Nilgün Bağcıoğlu’nun eşi, Murat Bağcıoğlu, Senem Bağcıoğlu Özbek’in babaları, Recep ve Mustafa Bağcıoğlu’nun ağabeyleri, Anıl Özbek ve Yağmur Kuru Bağcıoğlu’nun kayınpederi olan Elektrik Mühendisi Ömer Bağcıoğlu (67) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma GÜVEN

Paşayiğit Mahallesi halkından merhum Hüseyin ve Safiye Akal’ın kızı, merhum Mehmet Emin ve Nazife Güven’in gelini, Fahir Güven’in eşi, Mehmet ve Melike Güven’in anneleri, Emin Akalın ve Ayşe Gürün’ün kardeşleri Fatma Güven (58) vefat etti. Cenazesi dün ikindi vakti kılınacak cenaze namazın ardından Paşayiğit Mahallesi’nde toprağa verilecek. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma NARİN

Yenimuhacir halkından merhum Mehmet ve merhume Hayriye Kuru’nun kızı, merhum Mehmet Narin’in eşi, Hatice İşlek, Bilal Narin, Celal Narin ve Fatma Güner’in anneleri, Şeref İşlek, Ayşe Narin, Refiye Narin ve Saim Güner’in kayınvalidesi Fatma Narin vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yenimuhacir Beldesi’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.