Selahattin KATKAK

Merhume Hidayet Katkak’ın eşi, Aynur Yılmazlar, Aydın Katkak ve Ayla Tekin’in babaları , Mehmet Yılmazlar, Meltem Katkak ve Necmi Teki̇n’in kayınpederi Selahattin Katkak vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Karaağaç Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.  Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ahmet KURU

Yenimuhacir halkından merhum Mehmet ve merhume Hayriye Kuru’nun oğlu, merhume Fatma Kuru’nun eşi, merhum Nedim Kuru, Hüseyin Kuru ve Nedim Küçükyaman’ın babaları, Hamide Kuru, Nurgül Kuru ve Enver Küçükyaman’ın kayınpederi, Selma, İlker, Özgür, Erkin ve Evren’in dedeleri, Fatma Narin, merhume Ferziye Yılmaz, merhum Ali Kuru, merhum Mustafa Kuru, merhum Rasim Kuru, Kadir Kuru ve merhume Ayşe Sardar’ın kardeşleri Ahmet Kuru vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yenimuhacir Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Düriye GÜR

İpsala Sarıcaali Köyü halkından merhum Hasan Gür’ün eşi, Mustafa Gür ve Enbiye Aynacı’nın anneleri, Binnur Gürsoy ve Hasan Gür’ün babaanneleri, Ali Aynacı ve Gizem Aynacı’nın anneanneleri Düriye Gür (88) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Sarıcaali Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hüseyin ÖĞREK

Pırnarköy halkından Necati Öğrek’in ağabeyi, Şahin Öğrek, Neziha ve Öğrek’in babaları, marangoz Hüseyin Öğrek vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Pırnarköy’de toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nurten ALTINALMAZ

Yenimescit Mahallesi halkından merhum Ali İhsan Göçmez ve merhume Hanife Göçmez’in kızları, Kadir Altınalmaz’ın eşi, Düşkün ve Yaşar’ın anneleri, Ferdi İnal’ın kayınvalidesi, Apti, Selahattin, Doğan, Nejdet, Çetin, Gülten ve Metin Göçmez’in kardeşleri, Necati ve Kadircan’ın büyükanneleri Nurten Altınalmaz vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından İki Şerefeli Çarşı Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.