Kadriye HASEKİ

Gökçetepe Köyü halkından, Mümin Haseki’nin eşi, Şahinde ve merhum Osman Haseki’nin anneleri, Ufuk Çakır ve Günay Haseki’nin kayınvalideleri, Burak Çakır’ın anneannesi, Kübra Haseki ve Ege Haseki’nin babaanneleri, Mehmet, Hikmet ve Ahmet Engin’in kardeşleri Kadiye Haseki vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Gökçetepe Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hüseyin AYDEMİR

Siğilli Köyü halkından, merhum Hasan ve Fatma Aydemir’in oğulları, Kıymet Aydemir’in eşi, nalbur Hasan Aydemir, merhum Harun Aydemir ve Sema Şahin’in babaları, Gürhan Şahin’in kayınpederi Hüseyin Aydemir vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Aşağı Zaferiye Mahallesi Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ömer KÖKKAZAN

Türkmen Köyü halkından Hayrettin Kökkazan, Bilal Kökkazan, Hüsnü Kökkazan ve Refiye Kökkazan’ın babaları Ömer Kökkazan vefat etti. Cenazesi dün saat 12.00’de kılınan cenaze namazının ardından Türkmen Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.