Ahmet SAATÇİOĞLU

Keşan halkından, Ayşe Saatçioğlu’nun eşi, Rüstem, Oğuz ve Yavuz Saatçioğlu’nun babaları, Berna ve Canan Saatçioğlu’nun kayınpederleri, Yalçın Gazi, Ahmetcan, Eslen ve Duru Saatçioğlu’nun dedeleri Ahmet Saatçioğlu (76) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ramazan YILDIRIM

Şabanmera köyü halkından merhum Mehmet ve merhume Ayşe Yıldırım’ın oğulları, Gülten Yıldırım’ın eşi, Mürvet, Sevim, Hüseyin ve Hüsamettin Yıldırım’ın ağabeyleri, Cem, Cüneyt Yıldırım’ın babaları, Nurcan ve Hasibe Yıldırım’ın kayınpederi, Asrın, Asya, Ada Yıldırım’ın dedeleri olan eski boyacılardan Ramazan Yıldırım (73) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Aşağı Zaferiye Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Celal YILMAZ

Siğilli köyü halkından, merhume Fatma Yılmaz’ın eşi, Halil İsmail ve Halil İbrahim Yılmaz ile Beyhane Doğan’ın babaları, Celal ve Fatma Yılmaz ile Dilek ve Dilay Doğan’ın dedeleri Celal Yılmaz (81) vefat etti. Cenazesi dün Siğilli Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aysel SONGUR

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından, Süleyman Songur’un eşi, Yeşim, Yasemin, Özlem, Güllüşah ve Sevda’nın anneleri Aysel Songur (58) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Mümine Özkaya Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Emine ATAR

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından, merhum Ethem Atar’ın eşi, İlknur Özcan’ın annesi Emine Atar (86) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Sarayavluları Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda defnedildi.  Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Raife KORAL

Enez Karaincirli Köyü halkından Kadir Koral’ın eşi, Gülşen Gücüyeter ve Kadir Koral’ın anneleri, Gülşah ve Umut Gücüyeter’in anneanneleri Raife Koral vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Karaincirli Köyü’nde defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.