Eyüp KARACA

Büyük Cami Mahallesi halkından, merhum Yusuf ve merhume Sebiha Karaca’nın oğulları, Ayla Karaca’nın eşi, Süleyman Halil’in ağabeyi olan Eyüp Karaca (72) vefat etti.

Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet Nazif KOCAAY

Yenimescit Mahallesi halkından, Hatice Kacaay’ın eşi, Yüksel Kocaay, Ayhan Kocaay, merhume Aysel Kocaay ve Ülkü Kocaay’ın babaları Mehmet Nazif Kocaay vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Tahta Cami’de alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet KÜÇÜKER

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından Şaziye Küçüker’in eşi, Erkut küçüker ve Mehmet Küçüker’in babaları, Murat Küçüker, Emirhan Küçüker ve Orçun Küçüker’in dedeleri, Semra Küçüker ve Nihan Küçüker’in kayınpederi olan eski pazarcılardan Mehmet Küçüker vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak İzzetiye Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.