Ali MERİÇOĞLU

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından, merhum Ahmet Meriçoğlu ve merhume Rukiye Meriçoğlu’nun oğulları, merhume Ayşe Kuşkonmaz, Emine Kınık ve Fatma Konu’nun kardeşleri, merhum Ömer Meriçoğlu’nun ağabeyi, Naziye Meriçoğlu’nun eşi, Ahmet ve Arda Meriçoğlu’nun babaları, Kamuran ve Bilge Meriçoğlu’nun kayınpederleri, Nazlı Meriçoğlu’nun dedesi eski taksicilerden Ali Meriçoğlu (64) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Saray Avluları Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sabriye GÜRPINAR

Keşan halkından merhum Mustafa Gürpınar’ın eşi, Türkan, Şükran, İsmail, Fethiye, Şükrüye, Ramazan ve Garip Gürpınar’ın anneleri Sabriye Gürpınar (90) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Özkaya Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ahmet KÜTÜKLÜ

Mecidiye halkından Merhum Sadık ve Nuriye Kütüklü’nün oğlu, Şükran, Nesibe, Ayşe ve İrfan Kütüklü’nün kardeşleri Saniye Kütüklü’nün eşi, Özgür ve Özgül Kütüklü’nün babaları, Melek Kütüklü ve Çağatay Demir’in kayınpederleri, Öykü, Duru Kütüklü, Deniz İlhan ve İnci Güneş Demir’in dedeleri Ahmet Kütüklü vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından, Mecidiye Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Selahattin ÇEKİÇ

Keşan halkından Gülsüm Çekiç’in eşi, Kadir, Ümit, Perihan ve Aslı Çekiç’in babaları, Cemalettin, Cemile, merhum Şaban Çekiç’in kardeşleri Selahattin Çekiç (62) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Hacı Mümine Özkaya Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.