Cemal DEMİR

Altıntaş köyü halkından, merhum Hüseyin ve Havva Demir’in oğulları, Ayşe Demir’in eşi, Gülseren, Mehmet, Sami ve Aliye Demir’in babaları, Şakir Arslan, Mualla ve Remziye Demir ile Mehmet Öner’in kayınpederleri, Miray, Merve, Melih, Özge, Görkem, Cemal Can Demir’in dedeleri Cemal Demir vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü öğle namazının ardından Özkaya Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nihal TURNA

Merhum Demir Ali Turna’nın eşi, Pınar Turna, Pervin Turna ve Okan Turna’nın anneleri, Berkay Baltacı’nın anneannesi olan Nihal Turna vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa ÜRÜK

Yenimescit Mahallesi halkından, merhum Ayşe Ürük’ün eşi, Cevriye, Hüsnüye, Hüsamettin ve Rıfat Ürük’ün ağabeyleri, Aziz Ürük’ün babası, İlkay, Emir ve Mustafa Ürük’ün dedeleri eski pazarcılardan Mustafa Ürük vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mediha ENGİN

İpsala’ya bağlı Yapıldak köyü halkından, eski muhtar merhum Hidayet Engin’in eşi, lise öğretmeni Hasan Engin, Malkara Yağlı Tohumlar Kooperatifi eski müdürü İlhan Engin, Reyhan Engin, Belkıs Saygı, Hüseyin Engin, TREDAŞ personeli Metin Engin’in anneleri Mediha Engin vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Yapıldak Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.