Safiye Seyyar

İspat Cami Mahallesi halkından Merhum İsmail Yazıcı ve Merhume Fatma Yazıcı'nın kızı, Merhum Şaban Seyyar'ın eşi, Fatma ve Mehmet Seyyar'ın anneleri, Hamdi Faik Yazıcı'nın kız kardeşi, Ethem Yazıcı, Nafiye Seyyar, Asiye Aktaş'ın ablası, Safiye Seyyar Hakk'ın rahmetine kavuştu. Safiye Seyyar, dün, ikindi namazının ardından Tahta Camii'nden alınarak, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Merhume'ye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.

Tahsin Adalı

Yenimuhacir Beldesi halkından Fadliye Adalı'nın eşi, Keşan esnaflarından Rafet Coşar, Hasan Coşar, Öznur Coşar, Alev, Seyfi Dalkıran'ın enişteleri, Merhum Hatice Erkıran'ın kardeşi, Sadık Elmas'ın amcası, Deniz ve Doruk'un dedeleri, Tahsin Adalı Hakk'ın rahmetine kavuştu. Tahsin Adalı, dün, öğle namazının ardından Yörüker Camii'nden alınarak Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Merhum'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.

Mukaddes Karagöz

İzzetiye Mahallesi halkından Merhum Şerif, Merhume Hafize Sönmez'in kızları, Merhum Cevat Karagöz'ün eşi, Hafize Küçük, Ali Karagöz'ün anneleri, Mukaddes Karagöz Hakk'ın rahmetine kavuştu. Mukaddes Karagöz, dün, saat 15.00'da Aşağı Zaferiye Camii'nden alınarak, Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merhume'ye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.

Sırrı Özer

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Nebahat Özer'in eşi, Ertan, Beklan, Ercan Özer'in babaları, PTT'den emekli Merhum Hüseyin Ünver'in damadı, Sırrı Özer Hakk'ın rahmetine kavuştu. Sırrı Özer, dün, öğle namazının ardından Aşağı Zaferiye Camii'nden alınarak, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.  Merhum'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.