Ayşe TUNCA

Büyük Cami Mahallesi halkından, merhum arıcı İzzet Tunca’nın eşi, Hatice Baysal ve merhum Ömer Tunca’nın anneleri, Hakan ve Itır Baysal’ın anneanneleri, Eylem Esin ve Yağmur Tunca’nın babaanneleri Ayşe Tunca (92) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Lütfiye YASIT

İspat Cami Mahallesinden, merhum Boşnak Ömer Yasıt’ın eşi, Hüseyin Duhan’ın kayınvalidesi, Semahat Duhan, Fatma, Mustafa ve Recep Yasıt’ın anneleri, Hülya ve Sevdiye Yasıt’ın kayınvalidesi, Ali Duhan ve Aslı Öztürk’ün anneanneleri, Ömer Yiğit ve Ceren Yasıt’ın babaanneleri Lütfiye Yasıt (87) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Cemile TUNCA

Yenimescit Mahallesi halkından, merhum aşçı Niyazi Tunca’nın eşi, Erol ve Şenol Tunca, Şennur Kısa ve Binnur Gürsel’in anneleri, Mehmet Koz, Ziya Koz, Abdullah Koz, merhume Nazife Öztürk’ün kardeşleri Cemile Tunca vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.