Geçen Pazar günü akşamı Uzunköprü’nün Karapınar Köyü’nde yoldan çıkan aracın tarlaya uçması sonucu hayatını kaybeden 3 kişi dün toprağa verildi.  

Keşan Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve Keşan Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kalender Ayhan (47) ile araçta bulunan İbrahim Saygı (51) ve Seymen Saygı’nın (10) cenazeleri dün Keşan’a getirildi.

Ayhan’ın cenazesi Yukarızaferiye Mahallesi Camii’nde, Saygı’ların cenazeleri ise Keşan Merkez İki Minareli Çarşı Camii’nde düzenlenen törenlerin ardından Asri Mezarlık’a defnedildi.

Kalender Ayhan’ın cenaze törenine; Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, bazı siyasi parti ilçe başkanları, resmi daire amirleri, kamu ve özel kurum kuruluş temsilcileriyle, kalabalık bir topluluk katıldı. Ayhan’ın cenazesi, ikindi namazını müteakip, Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?



Kalender Ayhan, geçen pazar günü kendi firmasına ait 22 FD 002 plakalı kamyonetle Uzunköprü’den aldığı patates ve soğanları Keşan’a getirdiği sırada, Keşan-Uzunköprü yolunun Karapınar Köyü sapağı yakınlarında virajı alamayan kamyonet, önce bariyerlere çarptı sonra yoldan çıkarak tarlaya uçtu.
Takla atarak tarlada yuvarlanan araç, yaklaşık 100 metre sonra durabildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Ayhan ile kamyonette bulunan İbrahim Saygı ve oğlu Seymen Saygı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. MEDYA KEŞAN