Keşan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen, dün, beraberinde bazı yönetici ve polis memurlarıyla CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Yarın gerçekleştirilecek olan, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde siyasi parti başkanlarını davet etmek amacıyla saat 16.00’da CHP Keşan İlçe Lokali’ne giden Özgen, İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Kanışkan ve partililer tarafından karşılandı.

Kutlamaların geçen yıllarda bir haftalık sürece yayıldığını bu yıl ise gönderilen emirle 2 günde gerçekleştirilmesinin istendiğini kaydeden Alptekin Özgen, yine de yoğun bir program gerçekleştireceklerini söyledi. Özgen şöyle dedi: “Türk Polis Teşkilatı tarihimiz, dünyanın birçok ülkesinin tarihinden bile eskidir. Bu yıl kutlama programında bir değişiklik yapıldı. Daha önceki yıllar, kutlamalarımız bir haftaya yayılıyordu. Bu yıl ise 2 günde gerçekleştirilecek. Daha doğrusu sıfır ve çift rakamlı yıllarda biraz daha aktif, tekli yıllarda ise düşük seviyede kutlama gerçekleştirilecek.”

Daha sonra söz alan Kanışkan, gerek adalet, gerekse güvenlik ve emniyetin her vatandaşın gerek duyduğu unsurlar olduğunu kaydederek, “Tarafsız ve adil olduğu sürece polisin önemli bir görev yapıyor. Nice 168. yıllar dilerim.” dedi. Açıklamanın ardından ziyaret, çay ikramı ve sohbeti eşliğinde sıcak bir ortamda sürdü.