HABER MERKEZİ

Keşan’ın merhum belediye başkanlarından Hüseyin Yazır, ölümünün 38. yıldönümünde 22 Ocak 2017 Pazar günü mezarı başında anıldı.

Keşan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen tören, saat 14.00 sıralarında başladı ve Yazır’ın Tepe Mezarlık’ta bulunan mezarı başında gerçekleştirildi.

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Yazır Ailesi ve vatandaşların katıldığı anma töreninde Emekli İmam Hatip Salim Akın tarafından dualar okundu.

Anma töreninde konuşan Başkan Özcan, Keşan’a hizmet veren eski belediye başkanları için anma törenleri gerçekleştirdiklerine vurgu yaptı ve şunları söyledi: “Eski başkanlarımıza mezarları başında anma törenleri düzenleyerek şükranlarımızı dile getirmeye gayret ediyoruz. Bütün katılımcılara Merhum Yazır ve ailesi adına çok teşekkür ediyorum.  Geride bıraktıklarına Allah uzun ömürler versin.  Hüseyin Yazır, uzun yıllar Keşan’a belediye başkanı olarak hizmet etmiş birisi. Bizlere de bizden sonrakiler tarafından iyi anılmak kısmet etsin. Hüseyin Yazır’a Allah’tan rahmet diliyorum, nur içinde yatsın. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımızı iletiyorum.”

Yazır Ailesi de anma törenine katılanlara ve bu anma töreni geleneğini başlatan ve devam ettiren Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.