Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ulusoy, dün yaptığı açıklamada, 23 Şubat 2014 Pazar günü veya yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 2 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıkladı. Ulusoy, genel kurulda halen Başkan Vekilliği görevini yürüten Mahmut Demirkan’ın hazırlayacağı listeyi destekleyeceğini de belirtti.

HAZİRUN LİSTELERİ ASKIYA ÇIKARILDI

Olağan genel kurul toplantısında oy kullanacakları gösteren ve Keşan İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanmış hazirun listelerinin 10 Şubat 2014 Pazartesi günü itibarıyla askıya çıkarıldığını bildiren Ulusoy, Üyelerimizden oda binamıza gelip askıya çıkan bu listeleri kontrol etmelerini istiyoruz. Herhangi bir nedenle ismini bulamayanlar 5 günlük yasal süre içinde itirazlarını yapabilecekler” dedi.

ADAY DEĞİLİM, DEMİRKAN’I DESTEKLİYORUM

Tekrar aday olup olmayacağı yönündeki soruyu da cevaplandıran Ulusoy, 18 yıldır oda başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bundan önceki seçim sonucunda yönetim olarak biraraya geldiklerinde önümüzdeki dönem aday olmayacağının sözünü verdiğini söyledi. Ulusoy,Önümüzdeki günlerde yapılacak olağan genel kurul toplantısında aday olmayarak, verdiğim bu sözü tutuyorum. Bunun yerine Mahmut Demirkan’ın hazırlayacağı listeyi destekleyeceğim. Mahmut, şu anki yönetimde başkan vekilliği görevini yürütüyor. 12 yıldır benimle birlikte çalışıyor. Bu işi  layıkıyla yapacağına inanıyor ve yerimi ona teslim etmek istiyorum. Ona güvenim sonsuz ve sonuna kadar destekliyorum” diye konuştu.