HABER MERKEZİ

Genel kurula; AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Vural, İlim Yayma Cemiyeti Tekirdağ İl Başkanı Bayram Meral ve yönetim kurulu üyelerine, Önder Keşan İlçe Başkanı Mehmet Orman ve Başkan Yardımcısı Ferdi Genç, Diyanet Sen Keşan İlçe Başkanı Hasan Özkan ile şube üyeleri katıldı.

Genel kurul, Kur’an tilaveti okunmasıyla ile başladı.

Divan başkanlığına Mustafa Serbes seçilirken, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu İlim Yayma Cemiyeti Keşan Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çaylak okudu ve 2014 yılından bugüne kadar yapılan gönüllü hizmetler hakkında bilgi verdi.

Çaylak, “Dernek bünyemizde barınan yükseköğretim kız ve erkek öğrenci sayısının artması sorumluluk bilincimizin çoğalmasına sebep oldu. Aynı zamanda lise ve yükseköğretim bazında burs verdiğimiz öğrenci sayımız da arttı. Bunun yanında Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli Kitap-Kahve projemiz de nasip olursa Şubat ayının sonunda açılacak olup faaliyetlerine Mart ayı itibari ile başlamış olacaktır.” dedi.

Denetim Kurulu raporu ise Denetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin tarafından okunurken, raporlar ibra edildi.

Daha sonra seçimlere geçildi.

Seçimlerde yönetim kuruluna; Mehmet Çaylak, Mehmet Akif Bican, Gürsel Debreli, Oğuz Birci, Mehmet Yüksel, İsmail Ürkmez, Denetim Kurulu ise; Ali Sınmaz, Mehmet Şahin ve Ahmet Yüksel seçildi.

Genel kurulda söz alan Söz alan AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal göreve getirilen yönetim ve denetim Kurulu üyelerini tebrik etti.

Dilek ve temennilerin ardından genel kurul sona erdi.

Çaylak, genel kurula katılan herkese teşekkür etti.