HABER MERKEZİ

Kadir Gecesi’ne denk gelen 10 Haziran 2018 Pazar günü akşamı Grabuna Restaurant’ta eşli olarak verilen iftar yemeğine; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve Eşi Şengül Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı ve ilçe yöneticileri, Belediye Başkan yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan ve Mücahit Erdoğan ile Keşan merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı. 

Özcan Çifti, belediye başkan yardımları ve ilçe başkanı ile birlikte muhtarları restaurant girişinde karşıladı ve Kadir Gecelerini tebrik etti.

İftar yemeğinde İmam Emin Ertekin tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve iftar duası yapıldı ve Kadir Gecesi ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

İftar yemeğinde daha sonra Başkan Özcan söz aldı ve muhtarlara şunları söyledi: “Ramazan Ayınız ve Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun. Bin aydan daha hayırlı bir gecede bir araya geldik. Birlikte nice Ramazanlar, Kadir Geceleri ve bayramlara ailelerimiz ve sevdiklerimizle ulaşmak dileğiyle. Afiyet olsun. İftarımıza katıldığınız için teşekkürler.” dedi.

Muhtarlar da Başkan Özcan’a iftar nedeniyle teşekkür etti.