SONGÜL KONAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Edirne’ye geleceği ile ilgili sosyal medyada çıkan haberler ilgili de konuşan Pekcanlı, Edirne’de genel anlamda bütün adayları takip ettiklerini de söyledi.

RESMİ BİR YAZI GELMEDİ

Son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Edirne’ye geleceği ile ilgili haberlerin gündemde olması nedeniyle bilgi veren Pekcanlı, henüz konu ile ilgili resmi bir yazı gelmediğini kaydetti. Bazı internet sitelerinde çıkan haberlerde Genel Başkanlarının 12 Mart 2019 tarihinde geleceği ile ilgili olarak da Kılıçdaroğlu’na ait taslak bir gezi programı olduğunu ifade ederek şu an için genel merkezden resmi bir yazı gelmediğini bildirdi.

“AİLE TOPLANTILARI DAHA MANTIKLI GELİYOR BİZE”

Başkan Recep Gürkan’ın site toplantıları yaptığına değinen Pekcanlı, şunları söyledi: “Başkan, örneğin 80-100 tane siteden davet ediliyor, oradaki herkese, tüm projeleri sitelere anlatıyor. Her gece 2-3 tane site geziyor 1 Mart’a kadar böyle devam edecek. Bazı STK ve esnaf ziyaretleri var ama çok eski tarz bir çalışma içinde değil şu anda. Geceleri sadece kahvehanelere gidip 20 tane erkeğe dert anlatmıyor. Daha geniş bir yapıya sesleniyor başkan. Kahvehanelere gidiyorsun anlatıyorsun, 3 tane kahvehane geziyorsun gece bitiyor. Kahvehaneden çıkıyorsun insanlar can atıyor, millette stres atmaya gidiyor oraya zaten. Kahvehaneden çıkan adam eve gidip eşine anlatmıyor ki. O yüzden aile toplantıları çok daha doğru, daha mantıklı geliyor bize. Gayette iyi gidiyor çalışmalar.”

Genel çalışmalar ile ilgili aday tanıtımlarının olduğunu söyleyen Fevzi Pekcanlı, “ Perşembe günü Özlem Becan’ın toplantısı var, mümkün olduğunca onlara katılmaya çalışıyoruz. Şu an normal programladığımız şekilde 1 Mart’a kadar çalışmalarımız var. 1 Mart itibariyle de yeni program oluşturacağız. Daha mikro düzeyde çalışmalar olacak.” dedi.