BÜLENT SAYLAM

Bu başarısından dolayı Koton mağazasında bir basın açıklaması düzenleyen İstekler Group Alışveriş Merkezleri A.Ş. yöneticisi Aydın İstek, Türkiye 1.’si Koton mağazası yönetici ve çalışanların başarısını pasta ile kutladı. 478 Koton mağazası içinde Türkiye 1.’si olan Bendis Koton mağazası daha önce de bu başarıları elde etmişti.

BAŞARIYI PASTA İLE KUTLADILAR

Bendis AVM yöneticileri, düzenledikleri basın toplantısında Koton mağazasının tüm kategorilerde Türkiye 1.’si olması münasebetiyle Koton mağazası yönetici ve çalışanlarının başarısını pasta ile kutladı.  Basın toplantısında ilk olarak söz alan İstek, tüm kategorilerde Türkiye 1.’si olan Koton mağazasının başarısını hatırlatarak konuşmasına şöyle başladı: “Arkadaşlar bugün çok güzel bir haber için buradayız. Bendis AVM’de bulunan Koton mağazası biliyorsunuz Türkiye genelinde ciddi kurumsal çalışan bir firmamız. Koton mağazasının bugün paylaşacağımız haberi Türkiye genelinde tüm kategorilerde birinci olması. Biz de bu sebeple mağaza müdürümüzü burada tebrik ediyoruz. Kendilerine pasta hazırlattık alışveriş merkezi yönetim kurulu olarak. Bu güzel haberi sizlerle de kamuoyuna paylaşmak istedik.”

BİZİM İÇİN DE KEŞAN İÇİN DE ÇOK GÜZEL BİR HABER

İstek, Bendis AVM’nin geçen sene de Türkiye genelinde 1.’lik elde ettiğini hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti: “Biliyorsunuz geçen yıl da alışveriş merkezimiz Türkiye genelinde bir birincilik elde etmişti. Bunun içerisinde Karaca mağazamız çeşitli ödüller almıştı. Koton mağazamız da Türkiye genelinde çeşitli ödüller almıştı. Bunun üzerine Koton mağazası tüm kategorilerde Türkiye genelindeki tüm mağazalarında içerisinde yıl içerisinde en büyük kupayı kazandı. Bu, bizler için de Keşan için de çok güzel bir haber. Koton mağazasının tüm çalışanlarını müdürü ile birlikte çalışanlarını kutluyoruz.”

BÜYÜKŞEHİRLERDEKİ MAĞAZALARI GERİDE BIRAKTILAR

Aydın İstek, sözlerini şu ifadelerle bitirdi: “Kupalarımızı burada sevinçle ve gururla paylaşıyoruz. Ben burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza Koton mağazasındaki tüm çalışanlarımıza, başta müdürümüz Sevinç Işık Çelebi Hanım olmak üzere hepsine teşekkür ederim. Gerçekten harika bir performans. Çok başarılı bir çalışma olmuş. Bendis Alışveriş Merkezi yönetiminde bulunan arkadaşlarımıza da Emel Onbaşılar hanım ve diğer arkadaşlarıma da buradan teşekkür ederim. Harika bir performans ile birlikte çalışmalar gerçekleştirdiler. Büyük şehirlerdeki mağazaları geride bırakıp Edirne'nin bu güzel ilçesinde Keşan’da birinci olmanın haklı gururunu yaşattılar bize. Hepinize çok teşekkür ederim.”

478 MAĞAZA İÇİNDE 1. OLDUK

Düzenlenen organizasyon için teşekkür eden Bendis Koton Mağazası Müdürü Sevinç Işık Çelebi, ise şunları söyledi: “Ben de burada herkesin nezdinde arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü tek kişi değiliz 15 kişiyiz. Temizlikten tutun, kasaya,  reyona  kadar herkesin emeği var bu başarıda. Aydın Bey’in söylediği gibi bir yıl boyunca mücadele ettik. En başta inandık. Hepimiz bu tek bir kalemde ya da tek bir maddenin değil mağazacılığa dair 30 maddenin olduğu her ay değerlendirilen her ay kriterleri değişen bir yarışta bu başarıyı sağladık. Yıl sonunda da bize nasip oldu. Kadın çalışanların hakim olduğu bir mağaza ile şirket genelinde birinci olduk. Operasyon direktörümüz bize kupa hazırladılar. 478 mağaza içinde birinci olduk. Mütevazi olamayacağım haklı bir gururumuz var. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”