BÜLENT SAYLAM

Büyükcami Mahallesi Anafartalar Caddesi Kale Un Firması üstündeki 3. kat daire 26’da faaliyete geçen fizyoterapi merkezinin açılışını Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, davetliler ile birlikte gerçekleştirdi.

Açılışta bir konuşma yapan Fizyoterapist Ecem Nur Kaya, çok heyecanlı ve gururlu olduğunu belirterek, “Anne ve babama beni bugünlere getirdikleri için çok teşekkür ederim. Daha önce 3 yıl özel bir eğitim kurumunda çalıştım. Açtığımız fizyoterapi danışma merkezi, Keşan’da bir ilk olacak” dedi.

Fizyoterapi danışmanlığı almak için illa ki hasta olmak gerekmediğini vurgulayan Kaya, şunları söyledi. “Herhangi bir probleminizi veya herhangi bir fiziksel aktivitenizi danışabileceğiniz bir merkez açıyoruz. Zaten fizyoterapinin tanımında sağlıklı bireylerin hayatına anlam katmak, hastalıktan korumak veya iyileştirmek, hasta kişilerde teşhis konduktan sonra daha sağlıklı bir hale getirmek üzere tedavisini sağlamaktır. Ben de bunu burada en güzel şekilde yapacağıma inanıyorum. Keşan’ın böyle bir eksiği vardı. İnşallah hayırlı olur.”

Kaya’nın ardından söz alan Helvacıoğlu da merkezin hayırlı olmasını dileyerek; “Güzel kızımız, genç girişimci kardeşimiz, Keşan’a yakışacak bir merkez açıyor. Keşan’ın merkezi konumda olmasından dolayı tüm çevreye hizmet edecek bir sağlık sektörü kazanıyor yine Keşan. Bu anlamda ben kendisine, onu yetiştiren anne babaya herkese teşekkür ediyorum. Keşanlıları buraya gelmeye davet ediyorum. Gelin en azından çayını kahvesini içerek bilgi alın.  Kendisine başarılar diliyorum, hayırlısı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Helvacıoğlu, Kaya’ya işyeri açma ve çalışma ruhsatını takdim ederek, açılış makası hediye etti.