BÜLENT SAYLAM

Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde yapılan açılışa, Keşan Belediye başkanı Mustafa Helvacıoğlu, CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hakan Gürel, ESTAB Başkanı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Sükleyman Gürsel Paçaman katıldı.

Açılışta konuşan Helvacıoğlu: “Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde girişimci modeli konulan bir işletmeyi açıcağız beraber. Eskiden araçlar güven unsuruyla alınıyordu, alan ve satan el sıkışıyordu. Şimdi bir rapor doğrultusunda bunun adı ekspertiz noktaları oldu. Dünyadaki sistem de böyle. Artık güven unsurunu ortadan kaldırıp raporlarla iş yapmak en güzel. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi ve sözü 1001 Nokta Oto Ekspertiz sahibi Hüseyin İpek’e bıraktı.

Oto Ekspertiz noktalarının ne olduğunu açıklayan ve bunlarının önemini vurgulayan İpek: “Oto ekspertiz bilindiği gibi 2. el alım-satımda araçları kontrol eden bir merkez üssüdür. Aracı alan ve satan kişi için bir önbilgidir. Nelerin eksin nelerin tam olduğunu gösteren bir rapor sunulur. Zaten oto ekspertizden alınan rapor olmadan noter satışı yapılmıyor.” Dedi. Ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Medya Keşan Gazetesi olarak 1001 Nokta Oto Ekspertiz Keşan Şubesi işletme sahibi Emre Kadem’e hayırlı işler, bol kazançlar dileriz.