CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayı, Keşan Final Dergisi Dershanesi Kurucusu ve Medya Keşan Gazetesi Sahibi Mustafa Bezbaş, CHP’nin, Keşan’da belediye başkanı adayının anket yöntemiyle belirlenecek olmasını olumlu bulduğunu ifade etti.

Bezbaş, konuyla ilgili olarak Medya Keşan’a yaptığı değerlendirmede, demokrasinin en iyi şekilde işlemesi için doğru bir karar olduğunu belirerek, “Beklediğimiz bir karardı.” dedi.

Mustafa Bezbaş şunları söyledi:

“CHP Genel Merkezi tarafından Keşan Belediye Başkanı Adayının anket yöntemiyle belirlenmesi yönünde karar verildi. Bu kararı olumlu buluyorum. Beklediğimiz bir karardı. CHP Genel Merkezi’ne, milletvekillerimize, CHP Keşan İlçe Yönetimi’ne, partimizin ileri gelenlerine çok teşekkür ederim. Demokrasinin en iyi şekilde işlemesi için doğru bir karar verildi. Keşan halkı kimi seviyor ve yerel yönetici olarak başında kimi görmek istiyorsa ona   diyecek.”

“ANKETLERDEN ÇIKACAĞIMA İNANIYORUM”

Keşan halkına verdiği sözlerin arkasında olduğunu vurgulayan Bezbaş, Keşan’ın Trakya’nın incisi olacağını ifade etti. Mustafa Bezbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben anketlerden çıkacağıma inanıyorum. Keşan’ın genç, dinamik ve başarılı bir belediye başkanına ihtiyacı var. Liderlik özelliği olan bir belediye başkanına ihtiyacı var. O da benim! İnsanları utandırmadan, sosyaldemokratların yüzünü kara çıkarmadan görev yapacağım. Eğer anketlerde ben çıkarsam, görevimi; şerefimle kesintisiz olarak layıkıyla yapacağım. Keşan halkına söz veriyorum ve verdiğim sözlerin arkasındayım. Her öğrenciyle burs sağlayacağım. Keşan’da eğitim görecek öğrencilerin kalacağı temiz yurtlar sağlayacağım. Keşan’ın yol ve su problemi olmayacak. Keşan halkı çevre ve kültürel gezilere götürülecek. İlçenin kültür seviyesi yükseltilecek. Keşan Trakya’nın incisi olacak. Tertemiz bir şehir olacak. Keşan’da dedikodu bitecek.”

“İLÇEYE HER ALANDA YATIRIM ÇEKMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Bezbaş, sözlerini şöyle sonlandırdı: “İlçeye her alanda yatırım çekmek için gece gündüz çalışacağız. İnsanları onore edeceğiz. Belediye başkanı makamının gücünü yeniden değerlendireceğiz ve örgütleyeceğiz. Şanlı ve şerefli belediye başkanlığı makamını herkesin saygı duyacağı bir yere taşıyacağız. İnsanlara bu şerefi onlarla birlikte yaşatacağız.”