Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, “STK’lar konuşuyor CHP dinliyor” adlı Bölge toplantısının Tekirdağ’da yapılacağını belirtti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı 2 Nisan 2016 Cumartesi günü yapılacak. Pekcanlı’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında ‘STK’lar Konuşuyor CHP dinliyor’ Bölge toplantımız Tekirdağ’da yapılacaktır.

Büyük Buluşmanın Bölgesel Çalışmalarının İlkinin yapılacağı toplantıya Tekirdağ Edirne Kırklareli illerinin temsilcileri katılacaktır.

5 Mart 2016 tarihinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlığında Sendikalar, Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Oda ve Birlikleri, Köy Dernekleri, İnanç dernekleri vb. tüm kuruluşların katılımıyla gerçekleştirdiği Büyük buluşmanın ilki 2 Nisan 2016 Cumartesi günü Tekirdağ ilinde saat 12.00 Ramada Otelde gerçekleştirilecektir.

Tekirdağ Edirne Kırklareli illerinden katılacak olan temsilcilerin siyasi gündem ve ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamı ile ilgili yorumların, kurumsal sıkıntı, talep ve beklentilerinin ağırlıklı olduğu bu kuruluşlar ile birlikte ülke geleceği için hayata geçirilecek ortak çalışmaların alt yapısını oluşturacağı nitelikli bir toplantı olarak tasarlanmaktadır

Toplantı Örgüt katılımımız yalnızca başkanlar düzeyinde olacağından Sivil İnsiyatif Katılımcılar nezdinde partimiz dinleyici taraf olarak tasarlanmaktadır.

 Edirne İli Olarak ilçe başkanlarımız belediye başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile 2 Nisan Cumartesi günü saat 09.00 da partimizin önünden kalkacak araçlarla Tekirdağ’da yapılacak olan toplantıya katılacağız.”