1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Turgay Balcı ile Basın Sözcüsü Sinan Engin yaptıkları basın açıklamasında, kısa süre sonra başlayacak olan Bölgesel Lig Grup Maçları’nın Keşan’da oynanacağını bildirdi.  

Geçtiğimiz Cuma günü, Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda 2016 yılı takvimi için fotoğraf çekimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Balcı ve Engin, takvim çekimine katılan Keşan Kaymakamı Nuri Özder, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan ve sporcu ailelerine teşekkür etti. Balcı ve Engin, Keşan halkından ve Keşanlı iş adamlarından yapılacak olan takvim çalışmasına destek istedi.

ÇEKİLEN VİDEO, BÖLGESEL LİG’İ KEŞAN’A KAZANDIRDI

Öte yandan takvim çekimi sırasında yapılan video çekiminin Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından çok beğenildiğini bildiren Turgay Balcı, sporcuların hepsi bir ağızdan “Bölgesel Ligi Keşan’da istiyoruz.” şeklindeki söylemlerinin ardından turnuvanın Keşan’a verildiğini dile getirerek,  “Bu yıl altyapıda 5 takımımızla mücadele ederek, altyapımızda bulunan tüm sporcularımızın bir takımda maç tecrübesi kazanması için ciddi bir çalışmamız var. Ancak bu yıl aynı zamanda A takımımızla Bölgesel Lig’e katılacağız. Biz bu yola çıkarken Bölgesel Lig’i Keşan’da oynamak istediğimizi ve bu yönde gerekli girişimlerde bulunacağımızı söylemiştik. Ancak fotoğraf çekimi sırasında yaptığımız çok özel çalışma sayesinde Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından turnuvayı Keşan’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”  dedi.