SONGÜL KONAR

Toplantıda ilk olarak söz alan Anafartalar İdman Yurdu Spor Başkanı Taner Karatepe, 2. Amatör Lig’de sezonun başladığını belirterek yönetim olarak yeni sezon öncesi hazır olduklarını dile getirdi. 

Daha sonra söz alan Alt Yapı Sorumlusu Orhan Koca, şunları söyledi: “Kulübü devraldığımızdan beri çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki hafta Pazar günü A takımımızın maçı başlıyor. Sezona başlıyoruz. Çalışmalar güzel bir şekilde sürüyor.  

AYNI HIRS VE ŞEVKLE DEVAM EDİYORUZ

Son olarak söz alan Antrenör Şeref Aldanmaz, ise şöyle dedi: “2. Amatör Ligi biraz geç başlıyor. Ligimiz 4 takımdan oluşuyor. Keşan İdman Yurdu, Aslıhan, Beyendik, Mescitspor.  Maçlarımız Atatürk Stadyumu çim sahasında oynanacak. Keşan’da ilk defa 2. Amatörde çim sahada oynayacağız. Çalışmalarımız çok iyi, hazırlıklar son sürat devam ediyor. Son iki idmanımızı yaptıktan sonra maçı bekleyeceğiz. Kurduğumuz ekiple, yönetimimizle uyumlu bir şekilde çalışarak beraber mücadele etmeye geldik. Aynı hırs ve şevkle devam ediyoruz. Maç sahada oynanmadan kazanılmaz. Bütün futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Tam takım şeklinde Pazar günü çim sahada oynanacak maça tüm seyircilerimizi davet ediyoruz. Keşan’da futbol iyice dibe vurmuş durumda. Bunu kurtarmak lazım. Kurtarmak için de elimizden geldiğince iyi çalışıyoruz. İnşallah başarılı oluruz. Sakatlık olmadan iyi bir sezon geçirelim. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İlk maçı 14 Nisan 2019 Pazar günü Aslıhanspor’la oynayacağız.”