Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Huri Özüm Öner, yüzme dalında Edirne İl birinciliği elde etti.

2013-2014 Öğretim Yılı Genç Kızlar Yüzme İl Yarışması 12 Şubat 2014 tarihinde Edirne Fatih Sultan Mehmet Kapalı Yüzme Havuzunda yapıldı. Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi 9-C sınıfı öğrencilerinden Huri Özüm Öner yüzme dalında ilk kez 50 metre serbest dalda il birincisi, 200 metre sırtüstü dalında il ikincisi  oldu.

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Osman Başak: “İlklerine bir yenisini daha ekleyen Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri bu mutluluğu paylaşmış olmaktan gurur duymaktadır. Mustafa Kemal Atatürk demiştir. Spor, bireysel başarıdan ziyade ulusal bir zaferdir. Başarıya ulaşmak, başarısızlığa inanmaktan zordur. Zafere giden yol ise; bu uğurda çalışmayı kendine görev bilen ve çalışmaktan yılmayan, başaracağına inanan bireylere açıktır. İşte bu düşünceyi kendine vizyon olarak belirleyen bireyler nerede hangi şartlar içinde olursa olsun daima zafer yolunda emin adımlarla yürüyecektir. Öğrencimi tebrik ediyorum. Bugün yapılacak olan 100 metre serbest ve sırt üstü dallarındaki yarışmalarda da öğrencime başarılar diliyorum” dedi.

Keşanlı Gönül Bezbaş Öner ve Akif Öner çiftinin kızları olan Huri Özüm Öner’in elde ettiği başarı, eğitim ve spor çevrelerinde takdirle karşılandı.