Keşan Anafartalarspor Kulübü, dün düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz Pazar günü oynanan Karaağaç Ardaspor maçına dair değerlendirmelerde bulundu.

Saat 12.30 da başlayan toplantıya, Kulüp Başkanı Salih Kirezci, Basın Sözcüsü Taner Karatepe ve Antrenör Serkan Bayraktar katıldı.

BAYRAKTAR: 1 PUAN DA ÇOK ÖNEMLİ

Toplantıda ilk olarak söz alan Bayraktar, Karaağaç Ardaspor maçının zor geçtiğini belirterek, “Aralar takımlara iyi gelmez. Özellikle arka arkaya iyi maçlardan sonra Karpuzluspor maçını oynamadan geçirdik. Ne kadar çalışsak da maç atmosferini yakalayamadık. Deplasmanda iyi bir mücadele ettik. İyi bir takımla karılaştık. Ligin zirvesine oynayan bir ekip. Sahada bizim adımıza eksik olan tek şey goldü. Neredeyse hiçbir pozisyon vermedik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Aldığımız 1 puanda çok önemli. Kazonova maçının hazırlıklarına başladık. Hedefimiz bu hafta da 3 puan.” dedi. KARATEPE: CUMHUR KARDEŞİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN

Daha sonra söz alan Karatepe ise, şunları kaydetti: “Pazar sabahı takımımıza kahvaltı veren Cennettepe İşletmesi’ne teşekkür ediyoruz. Esnafımızın takımımıza bakış açısı 180 derece döndü diyebilirim. Bu takımın başarısı ile alakalı bir durum. Anafartalarspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Ayrıca bu hafta üzücü olaylar yaşadık. Öncelikle tüm basın camiasının başı sağ olsun. Cumhur arkadaşımızı beklenmedik bir şekilde kaybettik. Mekanı cennet olsun ve Allah ailesine sabırlar versin. Yine Seçkin arkadaşımız yanarak can verdi. Yakınlarının başı sağ olsun.”

KİREZCİ: GİDERLERİMİZ ARTIYOR

Toplantıda son olarak Kirezci, şu şekilde konuştu: Cumhur arkadaşımızı geçirdiği kalp krizi sonrası kaybettik. Yine Seçkin kardeşimizin yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bilindiği gibi kulübümüz hedefine hızla ilerliyor. Liderliğimiz devam ediyor. Keşan halkının ilgisi günden güne artsa da bu yeterli değil. Özellikle maddi anlamda desteğe ihtiyacımız var. Başarıyı yakaladıkça giderlerimiz artıyor. Yine daha önceden beri görüşmelerini sürdürdüğümüz 4 dönümlük arsanın tahsisi yapıldı. Bunun için belediye başkanımız ve belediye meclisimize teşekkür ediyoruz. Yer ile ilgili halı saha ve sosyal tesis projemiz var ve çalışmalarımız başladı. Özel ortaklık gibi olacak. Girişimcilerden destek alacağız ama biz işletmeyeceğiz.”