Sonay CAN

Edirne Futbol Süper Amatör Lig’de mücadele eden lider Anafartalarspor, dün oynanan maçta Edirne temsilcilerinden Kazanovaspor’u 3-0 yendi.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan ve saat 14.00’te başlayan maçı, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, her iki takımın başkanlarıyla izledi. Az sayıda seyircinin izlediği karşılaşma zevkli ve çekişmeli geçti.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan Anafartalarspor, hem liderliğini, hem yenilmezliğini hem de gol yemeyen tek takım olma ünvanını koruduğu maçta, 3 puanı ilk yarıda bulduğu 3 golle aldı. Anafartalarspor, 5’inci dakikada Ufuk’un ayağından bulduğu erken golle, 1-0 öne geçti. 25’inci dakikada kaptan Yaver’in golü ise ofsayt olduğu gerekçesiyle sayılmadı. Baskıyı artıran Anafartalarspor, 34’üncü dakikada Çağrı’nın attığı golle farkı ikiye çıkardı. 39’uncu dakikada ise Kazanovaspor Okan’la mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. 44’üncü dakikada Çağrı, kendisinin 2’nci, takımının ise 3’üncü golünü attı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında Anafartalarspor’un fark yapması beklenirken oyuna ortak olan Kazanovaspor, rakibine geçit vermedi ve karşılaşma 3-0 sona erdi.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

Hakemler: Harun Katı, Sezer Tosun, Uğur Baydemir.


ANAFARTALARSPOR:

Antrenör: Serkan Bayraktar.

Kadro: Ömer, Ozan (Dk. 77 Sezer), Mehmet, Yaver, Rıfat, Ufuk (Dk. 88 Vural), Şahin (Ertuğrul), Erat, Çağrı, Bekstan, Hasan Hüseyin.


KAZANOVASPOR:

Antrenör: Mustafa Börektar.

Kadro: Ali (Dk 69 Emre), Bahri, Nejat, Taha, İlker, Okan, Merin, Şahin, İlyas, Onur (Dk. 82 Mustafa Can), Mustafa (Dk. 37 Sergen).

SARI KARTLAR: Dk. 40 Nejat, Onur (Kazanovaspor), Dk. 49 Ozan, Dk. 84 Yaver (Anafartalarspor).

GOLLER: Dk. 5 Ufuk, Dk. 34 ve 44 Çağrı (Anafartalarspor).